Over deze site

De website ‘Luchtvaart in de toekomst’ is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De komende jaren staat de luchtvaart in Nederland voor een aantal grote uitdagingen en moeten belangrijke keuzes gemaakt worden.

We starten deze website met informatie over de nieuwe Luchtvaartnota en de luchtruimherziening. We leggen we uit hoe de opgave luidt en wat voor aanpak we volgen. U vindt de opbrengst van de participatie-activiteiten, waaronder de luchtvaartgesprekken. We verzamelen hier relevante documenten en geven feiten en cijfers uit de meest recente onderzoeken. En we melden belangrijke beslissingen. De informatie is nu nog beperkt, maar zal de komende maanden steeds worden aangevuld. In januari 2019 volgt ook informatie over Lelystad Airport bij de start van de zienwijzenperiode en over Schiphol Airport.

We vinden het belangrijk dat lezers de informatie op deze website helder en begrijpelijk vinden. Heeft u een vraag over de inhoud? Laat het ons vooral weten via het contactformulier.